Zara you rock! Yeah!

Jaaa!! Zara du vann talang 2008, min favvotjej. Zara du är bäst! Du sjunger så vackert! <3

irritation och mer



Var lite halv irriterad förut men det är jag inte längre.

Hmmm.... vet inte riktigt vad jag ska skriva...
vill skriva något men... tankarna verkar vara bortblåsta...
knepigt.. får väl återkomma.







3 år || Saknad



Det är tre år sen nu min mamma...... flög iväg. Jag saknar henne och älskar henne så enormt mycket. Jag har fortfarande inte förstått att hon är borta, jag tror inte jag kommer att göra det nånsin... usch......... detta kommer bli en jobbig dag, känslomässigt... hoppas att Björn är med på tv ikväll och gör mig glad, behöver han extra mycket idag.

Och The Rasmus finns alltid där och hjälper mig igenom allt <3






Pirrigt..... redan :O



Ojsan pojsan... de är över 100 dar kvar innan jag drar iväg till
Götet för å se Björn & company men ändå... börjar det....redan..
bli pirrigt ... oioioi. För att va långt kvar så är de väldigt tidigt
ute o börja känna pirret... hehe.. Fan kommer va helt o hållet fuckin
jävla underbart ! YESS!! Kan fan inte fatta det........... snart..
har även J A G sett Björn live , whiiihiiii.... woooohoooo! :D <3


LÄNGTAR SOM ETT LYCKLIGT AS ! :D
*I'm crazy, I know ;)






FUCK OFF!!

Jävla FITT data! BARA FÖR ATT JAG ÄR LYCKLIG SKA DEN JÄVLA FITT DATORN KOMMA O FÖRSTÖRA MIN DAG!!! STARTA OM! AHHH!!! IBLAND HATAR JAG FAN DATORER!!! FAST FRÄMST ÄLSKAR JAG DEM <3

GRR!! Va tvungen o slå näven i bordet 3ggr bara för å få ur mig ilskan, de funkar inte på nått annat sätt, jag måste va självdestruktiv för att kunna fortsätta dagen, hah, som Björn i Parlamentet :P Men asså, så irriterande när datorn helt plötsligt startas om.. puhh, känner mig mycket bättre nu efter att ha fått skrivit av mig lite. Som sagt, främst älskar jag datorer, internet and everything else within ;D

I'm your lady



Oh, babyface, you're all that I've ever dreamt of,
so beautiful. Your voice is amazing, the one&only perfect.
You sing me to sleep every night and you make my
days easier to go through. Wouldn't be around without you
in my life. I love you, I can tell you thousand times,
..I love you.. I'm your lady, only yours.






My own paradise is in your eyes



I love to hear you talk,
It's pretty, the way you walk,
I love the songs that you sing,
I were an angel with a broken wing
When you came you repaired my heart
No way I'm gonna leave you apart
You're the most perfect, atleast in my eyes
And in your eyes I've found my paradise
I need you to carry on here, to survive
Your the reason why I keep my heart alive
Nobody else can help me through,
not at the same way as you do
My heart belongs to you, forever after my dear,
thank you baby for being here





Lau, you're my Angel




Jag mår bättre nu



Snackade lite med en lärare igår om rädslan, så jag mår mycket bättre idag. Det var skönt att få det ur sig, kanske snackar med min kurator i dag, ifall hon har tid. Annars träffar jag ju henne ändå imorgon på vår bestämda tid.

Skönt att de flesta tankarna har försvunnit kring det här gällande Björn.
Jag skrev några dikter under tiden då jag var så rädd, jag tror att det blev som en terapi för mig... Jo, det är en terapi för mig.

Jag får ut mina känslor igenom skrivandet och så. Många säger att jag skriver med hjärtat, vilket jag själv kan tycka att jag gör också.






Mitt uppe i glädjen kommer smärtan och förstör



Jag var ju så glad. Jag skrattade hela tiden och slutade aldrig att le. Varför måste saker hända som får rädslan att bli jättestor? Den har nästan tagit över mig. Men jag ska kämpa, jag ska få glädjen att bli störst igen! Det är mitt mål just nu. Nästa vecka mår jag förhoppningsvis bättre, måste bara få tala ut med någon... med min kurator.
Hoppas hon har tid imorgon.





Mer tankar kring Björn



Nu mår jag fan pisst. Måste snacka med nån. Hoppas kuratorn är har en tid ledig imorgon. Asså jag kan fan inte hålla det inom mig längre. Kanske är jag knäpp, jag vet inte. Björn har förändrat hela mitt liv. Jag vill fan inte mista honom, det är nog därför jag mår skit, för att jag är rädd. Rädd för att morgondagen kan komma med dåliga nyheter. Att han är död. Att hans hjärta inte slår längre. Nej jag klarar det inte, att stå emot rädslan själv. Jag måste prata med någon, imorgon, förhoppningsvis. Jag måste få höra en annan människas åsikt om det här. Jag m-å-s-t-e. Jag har försökt att bara tänka glada tankar kring honom men rädslan håller på att ta över. Han får inte dö, alla dör för mig, alla jag.. älskar. Snälla dö inte, jag behöver dig ! Du är glädjen i mitt liv. Fan, trodde inte jag skulle leva så här länge men varje gång självmordet är nära händer något postitivt och livet blir mycket roligare igen. Så snälla, dö inte. Jag behöver glädjen som du ger mig för att kunna fortsätta med mitt liv. Snälla.. dö inte.. jag klarar inte av att leva..
utan dig.







Tankar kring Björn Gustafsson



Jag har en konstig känsla inom mig. Jag känner mig ledsen men jag vet inte varför. Det är jättekonstigt :/ Jag känner för att gråta nu. Bara för att jag vet att jag känner mig så mycket bättre efteråt. Men tårarna vägrar komma.

Kanske mår jag så här för det där med Björn ? Jag vet inte. Men egentligen borde jag inte känna något gällande de längre. Förutom rädslan då, att han ska... bli funnen.. död. Men ändå vet jag att det inte kommer ske än på länge. Önskar denna rädslan kunde försvinna, eller i alla fall minska igen, vara så liten som den va alldeles nyss. Men det är den inte. Önskar att det där aldrig hänt med flygplanet. Även fast det gick bra, önskar jag att det aldrig hade stått ett flyg på landningsbanan så att flygplanet kunde ha landat som det var tänkt ifrån början. Men, så blev det ju inte. Jag.. fan.. jag vill inte tänka så här negativt.. han kommer inte att försvinna.. han kommer inte vara död vid soluppgången imorgon. Hans hjärta kommer slå många tusentals slag till, en del av mig vet det. Fast den andra delen av mig... tvivlar på det.

Önskar någon kunde säga till mig att "Han mår bra. Hans hjärta kommer inte att sluta slå sina slag, jag lovar" Men jag säger ju inget.. jag bara tänker alltihop, så hur ska dom kunna säga det då.. dom vet ju inte vilka ord jag vill att deras munnar ska forma.. och jag klarar inte av att säga det heller. Dom kommer säkert ta mig som... ja, jag vet inte vad. Knäpp eller nått. Bara för att han betyder mycket för mig behöver jag väl inte vara knäpp i huvudet... men det anser säkert dom... kanske.. jag vet inte.






Tankar och mer



Jag sitter här vid datorn och tänker. På livet, på sorg och saknad men också på all den glädjen som en underbar person givit mig på så kort tid. Jag funderar på olika saker, känner en känsla av sorg inom mig bli större och större. Det känns som att tårar snart kommer rinna nerför mina kinder. Jag är ganska så lycklig men när jag tänker, då kommer sorgen och tar över och jag känner mig inte lika glad längre. Det är väldigt skönt att få gråta ut ibland, jag kan göra det var som helst. Jag bryr mig inte om vad andra tycker. Behöver jag få utlopp för min sorg så gråter jag. Känslan efteråt är så härlig, jag känner mig lättad på något sätt. Klockan är snart elva på kvällen, känner mig lite seg men vill inte sova just nu. Jag tror inte jag kan sova heller för tankarna är för många.

Musiken är meningen med livet. Det har jag förstått för sedan länge. Utan den underbara musiken som The Rasmus gör, skulle hjärtat inom mig inte slå idag.
Musik är som medicin, får smärtan att göra ont mindre. Vissa låttexter, som The Rasmus, är som skrivna om mitt eget liv. Detsamma gäller Brolles låttexter.
Nästan alla låtar på hans nya skiva stämmer in på mitt liv helt och hållet. Dem är så underbara. Och The Rasmus låtar får mig glad och dem ger mig styrka att gå vidare i livet även fast det är mycket svårt att göra det. Utifrån detta kan jag säga att musiken är meningen med livet. Jag älskar musik.

"Stjärnor i flygdrama" - dom orden kunde läsas på en löpsedel idag. En av stjärnorna var den underbare Björn Gustafsson. jag blev så chockad, tankar om att han kunde vara död for runt i huvudet på mig. Eftersom jag har förlorat så många som jag älskar så har rädslan för att förlora dem som ännu finns kvar, vuxit och blivit väldigt stor. Därför blev jag mycket rädd för att han skulle vara.. det är knappt jag kan skriva det.. död. Jag köpte tidningen direkt och läste att allt hade gått bra. Som tur var. Det var tack vare att piloten såg att ett flygplan stod på landningsbanan som han kunde ta en "pull-up" och förhindra en krock. Jag är så tacksam för att piloten såg flygplanet i rätt stund.

Sorgsna tankar for runt i mitt huvud idag
och alla handlade om dig
Jag vet hur fort livet kan förändras,
hade du försvunnit hade jag inte klarat mig

Som tur är finns det skyddsänglar,
dom tittar ner på var sin själ,
fick den otrolige piloten att hinna se,
så du mår fortfarande väl

Det är inte långt ifrån att tårar kommer,
gråten sitter inte så djupt i min hals,
tacksam över att du klarade dig oskadd,
för vad skulle jag ha gjort om du inte längre fanns







VNV Nation 16/5-08



Omg omg omg !! Asså faen va bra dom va ! Så jävla underbara ! Och att höra Illusion live, det slog allt ! Den låten är så vacker att jag (nästan) alltid gråter när jag hör den. Fick hålla tårarna tillbaka igår för att kunna sjunga med.. men det var svårt, jättesvårt!

10/10 får dem i betyg av mig.
Och för å inte glömma Reaper, vilket bra band!
Härligt å få höra talas om dem ! :)

Både VNV Nation o Reaper va roliga på scen,
Vasi, frontmannen i Reaper gjorde roliga ansiktsuttryck
hela tiden , haha , såg så kul ut! xD
Och Ronan berättade en massa roliga grejer hela tiden, haha :D

Ett minne för livet!<3






VNV Nation ikväll :D



Yaay! Ikväll ska jag se VNV Nation live i Göteborg, fan va gött! :D<3






Mamma <3



Jag saknar dig mamma. Att skriva dikter om dig får tårarna att rinna.. Jag kan fortfarande inte förstå att du inte finns kvar här längre. Vart är du nu ? Du flyger väl omkring som en svart fågel i det blå. Jag älskar dig och hoppas att du mår bra. En dag kommer jag att släppa ut mina vingar och flyga iväg också men jag kan inte just nu för mina vingar är inte helt färdig utvecklade än. Tack för alla 16 åren tillsammans mamma, jag önskar att jag kunde få uppleva dem igen och igen. Men det går inte mer än utifrån alla minnen som jag har. Det har gått tre år sedan snart sen ditt hjärta slutade att slå. Fast ändå har jag inte insett det, jag tror inte jag vill inse att du inte finns här heller. Jag ser det mer som att du är på semester någonstans utom räckhåll. Håll ett extra öga på mina änglar för mig där uppifrån, jag kan tyvärr inte det själv. Lauri, Björn och Brolle är det bästa som hänt mig. Dem betyder allt. Fast detsamma gäller såklart Amanda, min bästa vän, jag älskar henne enormt, håll ett extra öga på henne också för mig. Och för Tusse, min älskade katt. Jag älskar dig för alltid mamma, du kommer aldrig att bli glömd. Flyg för mig så länge, vi ses snart.






Känslorna för Björn

Hur mycket han betyder för mig kommer ni nog aldrig att förstå. Ni kan tyvärr inte sätta er in i min situation. Vad jag ser hos honom är främst hans personlighet, inte hans utseende. Glädjen som han sprider varje dag, det är den glädjen som givit mig lusten till att leva tillbaka. Förr rann tårarna alltid nerför mina kinder. Jag hade inte lyckan i mitt liv då. För lyckan den försvann i samma stund som hjärtat hos min mamma slutade att slå för tre år sedan. Och att nu få uppleva hur det känns att vara glad igen, det är helt otroligt. Jag kommer alltid att vara tacksam för att han blev en del av mitt liv. Jag älskar honom för att han har fått mig att bli glad igen. Jag tror att avsaknaden av detta liv jag har nu och att han gett mig det, får mig att bli extra känslig när det gäller negativa ord om honom. För mig är han en ängel, som betyder väldigt mycket för mig.

Hey look! It's crazy me! Haha

Sitter på bussen på väg hem. I tankarna finns mina änglar och Björn är en av dem. Jag har vart helt crazy idag. flummat runt som en galning. Ropat woohoo! Living the dream xD jag e så gla att jag knappt kan koncentrera mej på skoljobbet. Haha Snart dags å se VNV Nation live då, på fredag. Ska bli grymt kul! Men ikväll ere greys o björn som gäller :D

Kanske blir detta en av låtarna på min begravning

Jag sitter i bibblan i skolan, en sorglig men fin låt spelas upp i hörlurarna. Med gråten i halsen skrivs dessa ord. Jag är ledsen, inombords men på utsidan syns ett leende. För jag är också glad, på samma gång. Jag saknar min mamma, hon flög iväg i maj 2005... Jag var bara 16 år då. Jag var bara ett barn. Jag trodde hon skulle finnas vid min sida i mycket lång tid. Men mycket kan förändras på en sekund, faktiskt ett helt liv kan bli annorlunda. Jag lever fortfarande även fast jag ibland velat få ett slut på alltihop. Men så har jag mina änglar. Dem ger mig tröst och dem finns alltid där för mig. Det känns som att jag skulle svika dem om jag lämnade världen nu. Och att jag skulle svika min mamma. Hon gav mig väl inte en chans till att leva bara för att... sumpa den? Nej, det gjorde hon inte. Kanske kommer jag att sluta mitt liv självmant men inte än. Jag har funnit en norsk låt som jag, kanske, kommer ha på min begravning. Den är så vacker. Och väldigt sorglig..

Jeg sitter her alene så forundret
For ingen vet så godt hva det betyr
Å savne den man elsker og beundrer
Igjen så er det sannheten som svir

Jeg håper at vi aldri finner svaret
Forandringer kan komme altfor fort
Når planene for morgendagen svinner
I en verden der hvert problem kan virke stort

For hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Jeg rusler hjem, men stegene blir tunge
Jeg føler at jeg går på utbrent jord
Vi trodde vi var unge og udødlige
At soloppgangens evighet var vår

For hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom..









Lycklig ! :D



Ja visst är det svårt ibland, när inget går som man vill.
Men jag är älskad utav min ängel, han gör mig starkare hela tiden.
Jag kommer klara av det här, det har ju gått 19 år nu.
Och kan inte tänka mig att lämna dem jag älskar så otrolig mycket.
Ibland finns där smärtan och påminner mig om allt som har hänt.
Men jag kommer försöka leva vidare, så länge jag kan.
Fick ju inte en chans till att leva bara för att sumpa den.
Och jag fick ju heller inte änglar sända till mig bara för att svika dem.
Nej, våren är här och snart nya albumet med det bästa bandet<3.
Jag är glad. Jag är hel. Jag är lycklig :)