Olycka i Göteborg

Det blev en långsam färd till Götet. En brinnande bil på vägen, fick trafiken att stå stilla ganska länge. Nu har vi åkt förbi olycksplatsen. Bilen är jättesvart, helt uppbrunnen. Vilken sorglig start på Göteborgsresan. Jag hoppas att ingen kom till skada.

Björn Gustafssons forum

Det är ett x antal personer som bloggar om Björn Gustafssons forum. Medlemmarna blir beskrivna med ord som "kåta fjortisar". Jag är själv medlem och blir inte alls irriterad av att höra sådant, tycker det bara är löjligt. Kan själv erkänna att jag är en kåt jävel men vad har ni, som skriver om forumet, för glädje av det egentligen?

Mina nya skor!! =)

my new shoes!! (:

Mitt första getingstick

Idag fick jag mitt allra första getingstick, tror inte jag har fått ett förut, i så fall när jag var ett barn, som jag inte minns idag. Jag fick en chock, tårarna började rinna. Nu har jag behandlat sticket och använder nu ett läkeblad som, ja, plåster. Det gör fortfarande lite ont, sticker lite och bränner likt brännässlor.

NEW ROCK !

Jag är i extas, typ horny, asså jag har fått mina nya jävligt underbara skor idag! Jag har dem redan på mig, sitter och väntar på bussen hem från lilla Timmersdala, där jag hämtade skorna alldeles nyss. Dom är så jävla sköna! :D <3

Visst är han sexig

Jag ligger här i sängen och jämnför 2 st bilder. På den ena bilden ses Björn Gustafsson, som säkert alla förutom nyfödda känner till och på den andra bilden ses den jag älskar, Lauri. Efter att ha kollat på dessa bilder kan jag med sanning säga att, visst är han sexig, den där Gustafsson men han är inte den sexigaste. Det kommer han aldrig att vara, i alla fall inte i mina ögon. Det är Lauri som är sexigast (:

Flumm xD

Här ligger ja i såffan å flummar mäj tåtalt hahaha xD Män ja ska äta nu, ha're gött, hääj!

ilskan får mej att hata! allt o nästan alla

Fitt-ilska! Jag hatar dig! Du förstör mitt liv! Får mig att tänka skit om en viss B, varför får du mej att ta ut allt på honom?! Varför har du valt denne godhjärtade själ till att bli min, ja va heter de, syndabock?! JAG HATAR DIG JÄVLA ILSKA! Och jävla fitt hormoner! Och jävla humörsvängning! HAT! Fuck off ilsk fanskap! DU FÅR MIG ATT MÅ DÅLIGT, varenda jävla gång jag åter blivit glad! JAG HATAR DIG! Fan ta o försvinn! Du förstör alltid den sköna känslan! Vad fan ska jag göra för att få bort dej från mitt liv?! Jävla ilska!

Jag hatar mig själv!

Björn Gustafsson, komikern, va i Skara igår o uppträdde. Skara ligger ca 2 mil från min stad. Jag är så jävla arg och less på mig själv! Jag satt hemma o dega igår, ovetandes om att Björn är i Skara, 2 MIL FRÅN DÄR JAG BOR! Så jävla störande! Som tur är vet jag säkert att jag kommer se Björn uppträda i September, fast ändå, så jävla trist att jag missade honom. Han va ju inte alls långt bort.. Fast något mer positivt, förutom att jag ska se Björn i Götet 26 Sept, är att brodern till avlidne Mats Ljung, är min lärare (:

Döhett!

Här står jag och väntar på bussen, ska till stan. Jag typ exploderar av svett snart, så underbart hett det är! :P Står i tjock tröja pga att t-shirten under e för liten. Så jag ska dra till stan o köpa några t-shirtar nu. Man har ju inte hela garderoben .hos syrran precis, där jag är nu i en vecka.

Queer as folk

Ohmygod! What an amazing show! I love watching it. The only bad is that I get a bit horny, I allmost can't believe it, a guy helping another with his hand, makes me horny, is like even surprising for me :O but it's a great show (:

Sover du Björn?

Klockan slog nyss tre, nattetid och här ligger jag i en väldigt mjuk skinnsoffa, jag lyssnar på musiken som strömmar ut från tevens högtalare och jag tänker "sover du Björn?" Har Gustafsson lagt sig nu eller är ögonen fortfarande öppna? Som mina. Kanske befinner han sig i drömvärlden eller kanske är han ännu kvar i verkligheten, vad vet jag? Som säkerligen befinner mig mil från människan av kött och blod. Fast ändå, han är inte i min närhet men jag kan se en bild framför mig, av vad han gör nu och jag ser att han har ett leende på läpparna, vilket är lika möjligt att ha i sovande som vaket tillstånd. Jag har en känsla inom mig som säger "Björn mår bra nu", vilket är skönt och förhoppningsvis har jag rätt. I Sorans blogg läste jag, faktiskt igår - det är ju ny dag redan fast jag inte sovit, att Björn sjungit på Cara mia för ett år sedan, något som är mycket kul pga att jag själv, både dansat loss och sjungit den låten tillsammans med en go tjej, nere i källaren. Nu är klockan 3:19 och jag ska ta och dra till drömvärlden. God natt.

IRRITERANDE JÄVLA KUKAS!

Jag är så grymt jävla irriterad på fjortissvin som inte kan skriva ordentligt! Vadå vÄrkligen? De heter vErkligen! Ni är så jävla fittiga små korkade idioter som fan inte har nån jävla hjärna! JAG HATAR ER! Ni förstör bara för andra, så varför tar ni inte bara självmord! Vidriga småäckel!

I love you 'til the end of time

You're perfect in my eyes, my love. Your smile is heavenly and your voice is a gift from above, so beautiful. In your green eyes I've found my paradise. Your love is every beat of my heart. Everytime you sing you heal all wounds within me. You make life worth living. Without you I wouldn't survive, so thanks for being a part of my life Lau (: <3

Mamma ;_; <3

Säg mig varför blev mitt liv så här? Blodet rinner i mina ådror men du är inte här, jag saknar dig så mycket, sorgen är tung, jag pallar inte trycket, tack för de 16 åren du fanns bredvid, när du dog mamma, blev jag en trasig individ, jag kommer aldrig att förstå, ibland vill jag släppa taget och gå men jag stannar kvar, vill inte lämna min ängel som är så underbar, fast ibland vill jag sluta färden, tack vare änglarna jag har stannar jag i världen, tårarna rinner ner, utan mina änglar hade jag inte funnits mer, håll ett extra öga på dem åt mig, tack för alla år tillsammans, mamma jag älskar dig

Jag orkar inte med dig längre, jävla ILSKA!

Du förstör mitt liv! Förstår du det? Ilskfanskap! Jag hatar dig så jävla mycket! Du har tatt över mitt liv! Vad fan har jag gjort för att förtjäna dig?! JAG HATAR DIG! Försvinn ur mitt liv! Du fick mig att säga att jag hatar Glädjens Ängel, något jag inte gör. Vad fick jag för det? Jo massor av skuldkänslor och ångest! Tack så jävla mycket! JAG HATAR DIG, JÄVLA ILSKA! Försvinn! Vad fan ska jag göra för att få bort dig ur mitt liv?! Jag orkar fan inte med dig längre! Du får mig att säga saker jag sedan ångrar! Fan, ta o försvinn. FÖRSVINN!

Hatar du mig, tar jag mitt liv

Faan, varför måste ilskan bli så stor och gå ut över dem som betyder jättemycket för mig och som jag älskar så otroligt mycket. Det är så jobbigt och jag kan inte förhindra att det händer, verkar det som. Skuldkänslorna och ångesten jag känner efteråt tar död på mig. Dem smärtar så mycket att jag knappt vill andas längre..

På turné

Här sitter jag i turnébussen. Har sovit på en camping i Vetlanda inatt. Åkt över 20 mil. Och nu rullar turnébussen igen. Kul att uppleva nya ställen runtom i landet. Ibland sover jag och vaknar upp i en ny stad. Det är så kul! (: Jag är hyfsat frisk nu, vilket é jävligt gött! Och de regniga dagarna skall bevaras, jag älskar när det smattrar mot takfönstret <3

VILKA BRA LÅTAR!!!

Wow! Sitter här vid datorn o lyssnar på nytt material ifrån bästa bandet (dvs The Rasmus),
guuuuud asså!!! Låtarna är så bra att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! WOOOOOHOOOW!!
Har endast hört live-spelningar av låtarna ännu, väntar spännt på nya albumet o singeln
som ska släppas nu i Juli! wiihii!! <3 :-D

*asså ja fattar inte hur man besvarar kommentarer,
om man ens kan det... hjälp mig , tack ;-)

Sjukheten tar aldri slut

Har haft fruktansvärt ont i halsen o huvvubänga i ca 4 dagar, nu när de blitt bättre har ja blitt förkyld, aagrhh! SKA DE ALDRI TA SLUT?? Dahh, har värsta sjukperioden , trist men hellre nu än i September.

Fortf sjuk

Klockan é över halv tre, nattetid, o här sitter ja i soffan o bloggar. * É fortf sjuk, ont i halsen, aiii men ja ska klara mej igenom skiten, glad att de kmr nu o inte sen i september, då ja måste va kapabel till att skratta högt, utan att jag får ont som fan, usch, de e jobbigt att inte kunna skratta lr prata som ja brukar, högt o mkt , hah, pratar inte högt men skrattar däremot högt, haha xD ibland åt ingenting. Sån e ja lixx , woohoo, man får vara som man är, hähähä xD * ska försöka söva nu, kroppen behöver vila, även om ja sj inte har nått emot å va vaken (; * SÖV GÖTT PPL ! En ny dag e redan här =b

Ingen talförmåga

Ja kan inte prata, har ont i halsen, i huvet, fryser fast ingen feber. Som tur är kan jag skriva med mina fingrar, orden munnen ej kan säga just nu, kan dom säga. Igår var en underbar dag! Var sjuk igår med men fick höra 2 nya låtar med bästa bandet, woohoo! Åså läste ja på text-tv, några sekunder efter att dem hade satt in nyheten, att Björn -alla kan ditt namn- Gustafsson va utvilad å mådde perffa. Så gött! Han kmr ha sommarlov juli ut, sen bestäms de om han ska ta mer fri dagar lr ej. Ha de gött, heej! ;-) PS: Ja vet var Björns föräldrar bor/DS

Lite halvsjuk men glad

Jag har lite ont i halsen å så men ja är glad, dagarna går fort förbi, snart är Glädjens ängel tillbaka, wiihoo =) åsså släpps The Rasmus nya album snart,yes! <3

Linda + Björn = Sant?

Läste idag på aftonbladets hemsida att Linda Bengtzing ej längre är singel. Har därför funderingar kring om Björn Gustafsson (nye komikern) kan vara hennes nye förälskelse.. Dom har ju setts intima på några bilder. Har väl inget emot ifall dem skulle vara ett par. Vill heller inte gå in för mycket på båda parters privatliv. Detta är trots allt endast spekulationer.

Børnevogt

Här sitter jag och är barnvakt, det går utmärkt =) Imorrn spelar bästa bandet in en ny musikvideo i Stockholm till kommande singeln som släpps snart, woohoo! =D

Det blir bättre om ett tag

Jag har fortfarande sprängande huvudvärk men ro i själen. Jag har så mycket att se fram emot att tankarna kring att ta slut på livet förlorar striden. Inom mig vet jag att jag är stark, jag kommer klara av det här. Bara några veckor till, sen är Glädjens ängel tillbaks, utvilad och fylld av många galenheter. Och bästa bandet släpper snart en ny singel från kommande albumet. Något jag längtar efter stort =)

jag kraschar ;_;

Jag mår så dåligt nu att jag gråter utan andledning...... jag har ont i huvudet o hjärtat
klappar fort, så fort, jag vet inte vad det är med mig... verkar ha fått ögoninflammation,
allting snurrar när jag ställer mig upp....... fan jag klarar inte det här.... jag mår så
dåligt att jag knappt orkar andas.........

Hjälp mig

Tårarna är påväg att rinna, hela min värld håller på att falla i bitar och jag följer ofrivlligt med i fallet. Hur ska jag klara mig igenom denna depression, denna kris? Jag behöver prata med någon men jag har ingen att prata med. Hur ska jag kunna överleva? Med denna ångest och hjärtkrossande smärta som jag har. Tiden, det känns som att den står still. Varför kan den inte gå fortare? Snälla hjälp mig, jag vill inte och jag klarar inte av att må så här länge till..

RSS 2.0