Jag saknar dig mamma

Grattis på födelsedagen mamma. Idag skulle min mamma ha fyllt 55 år, om hennes hjärta fortfarande hade slagit. Det är tre år sen hon flög iväg men smärtan kommer alltid att vara lika stor. Jag älskar & saknar dig mamma, flyg för mig så länge. Och tack för att du håller ett extra öga på Lauri och Björn åt mig, mina helande änglar.

Kommentarer
Postat av: EvlajnDesign

Sugen på en ny bloggdesign? Kika in på min blogg :)

2008-08-23 @ 23:19:02
URL: http://evlajndesign.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag beklagar verkligen sorgen och jag hoppas att din smärta förhoppnings minskar lite med åren iallafall. ta hand om dig

2008-08-23 @ 23:19:27
URL: http://livelove.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag beklagar.

Jag kan inte säga att jag vet hur du känner men jag kan förstå ändå, för 2 år sen dog min morfar och vi stog varandra väldigt nära och jag mår dåligt och illa över det idag fortfarande. Jag hade en jobbigt tid och ibland var det så illa att jag inte ville leva.

Men jag är säker att din mamma tittar ner på dig varje dag, hon är med dig vart du än går och jag vet att du gör henne stolt.

Har du sett " A Walk to remember"? Dom säger ett fint citat där som jag alltid tänker på när jag är lessen och saknar min bästa vän/morfar.

" Our love is like the wind, I can't see it but I can feel it". För precis så är det just nu, jag ser inte våran kärlek men jag kan känna den

2008-08-23 @ 23:43:54
URL: http://fortsattrockaienfrivarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0